Acteren

Acteren

Het acteervak is een prachtig vak waarin ik al mijn passie, mijn enthousiasme en vooral mijn inlevingsvermogen kwijt kan. Al jong kwam ik erachter dat dit is wat ik wilde doen en ben vanuit het amateurtheater overgestapt naar een professionele opleiding bij de Trap. Naast vele acteerrollen in het theater, heb ik ook in films gespeeld.

Improviseren

Al heel lang was mijn interesse gewekt door het improvisatietheater en dit heb ik bezegeld door in 2019 de IMPRO-academie (André Besseling) te voltooien; wat een geweldige keuze was dat! Het improviseren vervolmaakt mijn acteertalent en doet mij volledig tot mijn recht komen. Ik vind niets fijner dan ‘uit het niets’ een scene te doen ontstaan. Om dit nog mooier te maken, ben ik onderdeel van improvisatie-groep Levens.Echt. Wij zijn een hechte groep spelers die elkaar goed aanvoelt en aanvult. Ik ben solo te boeken als improvisatiespeler en wij zijn ook als improvisatie-groep inzetbaar om uw bijeenkomst (familie, werk, vrienden, etc) een interessante boost te geven.

Presenteren

Door mijn acteertalent ben ik ook vaak gevraagd als presentatrice van diverse gelegenheden, zoals een presentatie van schilderijen waar een andere (in dit geval komische) noot aan gegeven werd. Maar ook spelshows, pub quizzen etc presenteer ik. Dit alles natuurlijk aangepast aan uw wensen en in overleg met u.

© Cunie de Groot | Met liefde ontworpen door Wijsneus Media